Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، اختتامیه نخستین جشنواره جهانی شعر آئینی عصر چهارشنبه ۹ شهریورماه در سالن سوره مهر حوزه هنری برگزار شد.

سید عبدالله حسینی رئیس نخستین جشنواره جهانی شعر آئینی در آئین اختتامیه این رویداد پیام حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور به جشنواره را قرائت کرد.

رئیس جمهوری در بخشی از متن این پیام یادآور شد: اگر دنیا چیز نفیسی است، ثواب خداوند از دنیا زیباتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بدن‌های انسان برای مرگ آفریده شده، شهادت با شمشیر از مرگ طبیعی زیباتر است. شعر هنر اول ایران‌زمین و سخن تمدن ایرانی اسلامی و از مواهب استثنایی خداوند است.

در شعر والاترین اندیشه‌ها با عمیق‌ترین حوادث گره می‌خورد. میراث عظیم و شکوهمند شعر دینی از تاریخ پر از رنج به شاعران امروز رسیده‌است.

شعر آئینی در دهه‌های اخیر و در انقلاب اسلامی به شکوفایی کم‌نظیری رسیده‌است. شعر بخش مهمی از شناسنامه و هویت ایران است و حمایت از آن بر همه متولیان دولت واجب است.

سیدعبدالله حسینی سپس با اشاره به آیاتی که در قرآن درباره شاعران سخن گفته شده‌، گفت: از میان شاعران آنانی پذیرفته خداوند هستند که ایمان، عمل صالح، ذکر خدا داشته باشند و اگر بر کسی ظلم شد شاعران باید دادخواهی کنند. خصوصیت دادخواهی، انتقام‌گیری و کمک به مظلوم، انتظاری است که خداوند از شاعر دارد.

وی افزود: اگر هر شاعری جز برای انتقام و حمایت از مظلوم شعر بگوید از امکانی که خداوند به او اعطا کرده سوءاستفاده کرده‌، خداوند این طبع را به شاعران نداده که آنها از مظلومان حمایت نکنند.

همچنین باید توجه داشت بزرگترین ظلم در تاریخ ظلم به امام حسین (ع) است.

رئیس نخستین جشنواره جهانی شعر آئینی درباره روند برگزاری این رویداد گفت: میزان توجه به جشنواره تا حدی بود که وقتی می‌خواستیم از داوران برای تشکیل هیأت داوری دعوت کنیم، می‌دیدیم اساتید می‌خواهند به عنوان شرکت کننده در جشنواره حضور یابند به همین دلیل شعرهای ارزشمندی در این جشنواره ثبت شد.

در ادامه این مراسم از برگزیدگان بخش جهانی این جشنواره تقدیر شد. به این ترتیب نهال والای رتبه اول، فاطمه بن علی رتبه دوم و تسنیم جعفر رتبه سوم این بخش را کسب کردند.

در بخش بعدی این مراسم پس از شعرخوانی مهدی زارعی یکی از راه یافتگان به مرحله نهایی این جشنواره، هادی سعیدی کیاسری رئیس هیأت داوران بیانیه این جشنواره را قرائت کرد.

در ادامه این مراسم از شایستگان این جشنواره توسط علی فروزان فر معاون هنری حوزه هنری، قاسم صرافان دبیر علمی نخستین دوره این جشنواره، مصطفی محدثی خراسانی شاعر آئینی و محمد مهدی دادمان رئیس حوزه هنری تقدیر شد.

جایزه این بخش ۱۰۰ یورو به همراه تندیس جشنواره و لوح تقدیر بود که به شایستگان اهدا شد.

برگزیدگان به ترتیب عبارتند از:

حسن خسروی وقار

سید اعظم حسینی

غلامرضا کافی

امیر رسولی

سید شاه حسین موحد بلخی

مرتضی حیدری آل کثیر

مصطفی جلیلیان مصلحی

پرویز بیگی

هادی فردوسی

در ادامه حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره نخستین دوره جشنواره جهانی شعر آئینی گفت: برای کمک به افرادی که غیرتی در این حوزه دارند، خصوصاً در مراحل فرامرزی، خود را مسئول و پشتیبان می‌دانیم و هیچ کس را به دغدغه‌مندی سیدعبدالله حسینی در این حوزه ندیدم که با چنین اهتمامی مشغول کار و تلاش در این حوزه باشد.

در پایان این مراسم نفرات برتر توسط حجت‌الاسلام محمد قمی، سید عبدالله حسینی، محمد مهدی دادمان و علیرضا قزوه تقدیر شد.

لوح تقدیر، تندیس جشنواره به همراه جایزه نقدی هزار و ۲۵۰ یورویی به سید ابوطالب مظفری به عنوان نفر سوم اهدا شد.

محمد سعید میرزایی نفر دوم این جشنواره لوح تقدیر به همراه تندیس و جایزه دوهزار و ۵۰۰ یورویی را دریافت کرد.

مهدی زارعی نیز به عنوان برگزیده و نفر اول این جشنواره برای ترکیب بند قابیل دیپلم افتخار، تندیس و لوح تقدیر به همراه جایزه پنج هزار یورویی را به خود اختصاص داد.

کد خبر 702343 برچسب‌ها شعر و شاعر ادبیات جشنواره

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شعر و شاعر ادبیات جشنواره لوح تقدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۲۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند، به شورای اجتماعی معرفی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 750979

دیگر خبرها

  • برگزاری گرامیداشت هفته ایمنی حمل و نقل و تقدیر از برگزیدگان ریلی
  • برگزیدگان دو دوره‌ المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند
  • نخستین جشنواره دست سازه‌های آبی با معرفی آثار برتر پایان یافت
  • جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» به ایستگاه آخر رسید
  • تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • برگزیدگان رویداد دانشجویی و دانش‌آموزی «گیم‌تایم» معرفی شدند
  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند